Cursisten geslaagd voor Jeugdvoetbal Trainer/Coach

Het jeugdbestuur van voetbalvereniging SJO NKvvProtos is stap voor stap bezig de organisatie, randvoorwaarden en het voetballen binnen de vereniging naar een hoger niveau te tillen. Een volgende stap in dit proces was het begeleiden en trainen van de coaches en trainers van de jeugdteams. Hiervoor had het jeugdbestuur een beroep gedaan op de expertise van de KNVB. Zij bezitten een module waarin alle elementen naar voren komen welke als basisbehoefte nodig zijn om een team optimaal te coachen en/of trainen.

Afgelopen voorjaar hebben de cursisten deze basismodule Jeugdvoetbal Trainer/Coach in een aantal avonden kunnen bestuderen en uitvoeren. Nadat al het nodige huiswerk was uitgevoerd en ingeleverd, bleek dat men tijdens de avonden goed had opgelet.

De cursisten die deze module met een voldoende hadden afgesloten, werden onlangs beloond met een certificaat en bijbehorende bloemen. Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn. Het was bestuurslid Trenco Kroesen die de eer had om deze uit te reiken op woensdag 31 oktober 2018 in de kantine van NKVV.

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram