Lid worden?

Lid worden van NKvvProtos? Welkom…

Kinderen kunnen meevoetballen vanaf het moment dat ze 6 jaar zijn. Meetrainen kan al vanaf het moment dat je 5,5 bent, eerder niet! De reden hiervoor is het feit dat de trainers op een serieuze wijze de kinderen willen trainen. De ervaring leert dat wanneer de kinderen te jong zijn om mee te kunnen trainen, de rest van de groep hierdoor te weinig passende aandacht kan krijgen. 

Kabouters…

Mochten er een aantal kinderen van jongere leeftijd gelijktijdig besluiten om mee te willen voetballen, dan zou overwogen kunnen worden om een groep “Kabouters” met elkaar te laten trainen. Hiervoor moeten minstens 6 kinderen vanaf 5 jaar wekelijks aanwezig kunnen zijn.

Kleding…

Om mee te willen trainen dient de speler zelf voor (trainings)kleding en voetbalschoenen te zorgen.

Trainingen en trainers…

Alle informatie over de trainers, trainingen staan op deze site.

Telefoonnummers van alle trainers zijn te vinden via de diverse team-linkjes.

Aanmelden…

Van de ouder(s) wordt verwacht dat ze de eerste training meekomen met de speler(s) en zich melden bij één van de trainers. Deze geven op hun beurt de informatie weer door naar het jeugdbestuur. 

Trainen is de eerste vier weken gratis, om te proberen, daarna zal besloten moeten worden om lid te worden van een van beide verenigingen.

Voetballen in het team…

Voetballen in competitie cq bekerverband kan pas op het moment dat het kind 6 jaar is. Gebeurt dat lopende het seizoen, dan kan het kind instromen in het laagste team. Oudere kinderen uiteraard in het elftal passende bij hun leeftijd.

NKVV of Protos…

Spelers die besluiten om lid te worden, zullen moeten kiezen bij welke vereniging ze worden ingeschreven, NKVV Dalerpeel of Protos Steenwijksmoer. NKvvProtos is namelijk een samenwerkende jeugdvereniging welke bestaat uit de hoofdverenigingen NKVV en Protos. Deze hoofdverenigingen zorgen ook voor de inschrijving bij de KNVB.

Aanmelden kan bij…

NKVV, contactpersoon: Bryan Mol 

Protos, contactpersoon: Arjan Weering 

We zien jullie graag als lid van NKvvProtos. Voor alle vragen over het jeugdvoetbal, kun je terecht bij de jeugdsecretaris André Wessel via mail: nkvvprotos@gmail.com of tel: 06 17 57 96 32

 

Facebook
Twitter
Instagram