Seizoen 2021-2022 is voor de meeste teams voorbij. Een periode met maar heel weinig voetbal, helaas. Om toch een prettig gevoel over te houden aan dit bijzondere sportjaar, heeft NKvvProtos JO12 onlangs een afsluitfeest georganiseerd. 

In Nieuwe Krim had de familie Timmer hun tuin, met zwembad, beschikbaar gesteld. Middels een barbecue verzorgden de leiders Jon en Robin de inwendige mens. Met genoeg te drinken werd er ook geen dorst geleden. De tafels gevuld met chips en snoep maakte dat er voor alle kids genoeg de snaaien was.

Combineer dat met een heerlijke duik in het zwembad, duikelen op de trampoline en een onderling voetbalpartijtje, dan was het feest compleet.  

Aan het einde van de avond hadden de coaches nog een verrassing voor twee spelers die het voetbal helaas gedag zeggen. Zij kregen een waardebon met een grote plak chocolade. 

Dat de kinderen tevreden zijn met hun leiders/trainers, bleek wel uit het feit dat ook zij een attentie ontvingen namens het team. Een bierpakketje inclusief droge worsten werd in dank aangenomen. Tot slot spraken de leiders de hoop uit dat er volgend seizoen weer heerlijk kan worden gevoetbald, in competitie verband uiteraard. 

Een zeer geslaagde afsluiter van een bijzonder voetbaljaar, met dank aan gastheer en dame, Bennie en Martine!

 

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram