NKvvProtos JO8 – KSC JO8

Zaterdag 26 juni, 2021, Dalerpeel

Door Klaas Veldhuis

De Regio Cup is al weer ten einde. Op zich prima, want dat betekent dat we deze opzet niet direct meer nodig zijn. In Groep 4-21, voorjaar, speelden de leeftijdsgenootjes van NKvvProtos en KSC hun laatste wedstrijd op het sportpark van NKVV Dalerpeel.

Onder leiding van leidsman Robin Veldhuis was het genieten van het geboden spel. De kids hadden er blijkbaar zin in en wisten veelvuldig het doel te vinden. Dat niet elke bal in het net verdween, was meer een dingetje voor het publiek, dan voor de spelers. Die hadden plezier, en daar draait het toch om.

 

Tijdens de wedstrijd het veld even uitlopen om wat te drinken, een keeper die in een aanval even de achterkant van zijn doel checkt en spelers die het veter strikken nog niet helemaal onder de knie hebben, het hoort er allemaal bij.

De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door de gastheren en dames, het werd 7-3, maar veel belangrijker waren de pingels na afloop. Daar ligt de druk veel hoger en is scoren een must. Maar ook dat lukte niet altijd en zo blijft er voor de leiders gelukkig nog stof tot trainen over.

Want ook dat is weer terug naar het normale. Er mag weer getraind worden, wedstrijden kunnen straks weer gespeeld worden en de competitie zal hopelijk weer een normaal verloop krijgen.

Voor vandaag was dat allemaal even niet belangrijk. De zon scheen en er werd gevoetbald. Het sluitstuk zat ‘m in de laatste actie van beide teams. Een gezamenlijke teamfoto. Een blijk van een sportief optreden wat als basis kan dienen voor een hopelijk heel lange voetbal carrière.

Op naar seizoen 2021-2022…

Veel meer foto`s zijn te vinden op de FB pagina van NKvvProtos

 

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram