Sponsorloop JO12 geslaagd

Concept: Je vraag Opa, Oma, de buren en de rest van de straat om in te tekenen voor een sponsorloop, je rent een aantal rondjes, casseert het geld en het doel is bereikt.

Het hele gebeuren is gericht op het WK waarvoor het JO12 zich heeft geplaatst. Deze start op 17 juni in Schüttorf in Duitsland. Het gesponsorde geld zal besteed worden aan het verblijf tijdens het toernooi. Meer info vind u overigens op www.veldhuis4.nl

Maandagavond kwamen de spelers van NKvvProtos samen op het sportpark van NKVV, om die belofte van het rondjes rennen, waar te maken. Er was een parcours uitgezet van precies 75 meter en op het ritme van de muziek gingen de lopers los. Helaas startte ook een aanzienlijke regenbui, precies boven het sportpark. Alsof het zo moest zijn, deze eindigde toen er werd afgeteld voor de laatste ronde.

Het tellen van de rondjes bleek achteraf niet echt nodig, aangezien de spelers allemaal vaste bedragen op hun lijstje hadden staan. Het maakte het plezier er niet minder op. De spelers werden met luid applaus bedankt voor hun inzet en ondanks het buitje, was een ijsje na afloop meer dan welkom.

Meer foto`s en film op de FB pagina van NKvvProtos.

 

Team JO12 na afloop van de sponsorloop!

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram