Pupil van de week

In het seizoen 2021-2022 is er geen Pupil van de Week.

Helaas heeft NKVV onvoldoende spelers uit deze leeftijd categorie. 

Pupil van de week…

Tijdens de thuiswedstrijden van NKVV en vv Protos zal er telkens één speler worden aangesteld als Pupil van de week. Hieraan doen spelers mee, die als lid staan inschreven bij NKVV. Ook bij de thuiswedstrijden van Protos is er een pupil aangesteld, uiteraard is deze lid is van Protos.

Mocht een wedstrijd niet doorgaan, dan blijft de naam van de pupil van de week verbonden aan die wedstrijd. Dat betekent dat op het moment dat die wedstrijd weer wordt ingepland, de speler alsnog aan de beurt is. 

 

Uitleg Pupil van de Week NKVV:

*) Als Pupil van de week ben je welkom bij de spelersgroep van NKVV 1 en zul je meedraaien in de voorbereiding van de wedstrijd. Je wordt ontvangen met een attentie, waarna je in de kleedkamer de bespreking mee beleefd die de spelers krijgen van de hoofdtrainer.

*) Daarna zul je tijdens de warming-up meedoen bij diverse onderdelen.

*) Vlak voor de wedstrijd ga je samen met de beide assistent scheidsrechters op bezoek bij de scheidsrechter van deze wedstrijd, die nog het een en ander gaat toelichten. Meestal mag je ook de toss doen voor aanvang, maar dat verschilt weer per scheidsrechter.

*) Ook is gebruikelijk dat jij de aftrap doet. Dat mag samen met een speler naar keuze!

*) Tijdens de wedstrijd zit je naast de coach, leider en reservespelers op de bank en kun je de wedstrijd als “tweede coach” meekijken.

*) Tijdens de rust kun je samen met de reservespelers op het veld meevoetballen of meewerken aan een warming-up van een speler die gaat invallen.

*) Na de wedstrijd zul je beloond worden met opnieuw een attentie in de vorm van wat eten en drinken.

*) Er ligt speciaal voor jou een Pupil vd Week tenue klaar. Shirt, broekje en kousen. Mocht het te koud zijn voor een korte broek, dan hebben we uiteraard ook een Pupil vd Week trainingspak.

*) Deze kleren krijg je in bruikleen voor deze dag. Het wordt van je ouders verwacht dat ze deze kleding gewassen weer inleveren bij Klaas Veldhuis, Nassaustraat 20, Dalerpeel. 

*) Ook wordt er van je verwacht dat je op voetbalschoenen verschijnt.

*) NKVV begint zijn thuiswedstrijd altijd om 14:30 uur en jij wordt verwacht om rond 13:15 uur aanwezig te zijn op het sportpark. Je ouders mogen uiteraard ook meekomen om eventueel foto`s of video te maken.

*) Voor vragen of afmelding kun je terecht bij Klaas Veldhuis via 06 51 33 31 27

Wij wensen je namens NKVV 1 alvast een hele leuke middag!

De spelers voor het seizoen 2021-2022:

Datum Thuisteam Uit-team Pupil vd Week Team