Gezocht: Speelsters voor MO17

NKvvProtos breidt uit…

Gezocht: Speelsters voor onze MO17

 

Het voetbal zit in de lift bij NKvvProtos. Als samenwerkende jeugdafdelingen van NKVV en vv Protos, staat deze combinatie al vanaf 2003 garant voor voetbal én gezelligheid in de regio.

Naast de welbekende jeugdelftallen is onlangs een heus senioren damesteam gevormd, afkomstig uit het meidenvoetbal van NKvvProtos. Deze meiden komen uit alle windstreken en vormen samen NKvvProtos vrouwen 1. Het team staat overigens in de top drie van de 5e klasse.

 

Door naar een MO17…

Om het meidenvoetbal nog groter te maken, is de vereniging  op zoek naar meiden in de leeftijd van 13 tot 18 jaar. De opzet is namelijk om een MO17 te vormen. Een meiden voetbalteam waar ook het plezier bovenaan zal staan.  

Maak deel uit van dit gezellige team en beleef een geweldige tijd op het voetbalveld met je medespelers. Bij NKvvProtos ben je van harte welkom, of je nu een ervaren speelster bent of net begint!

 

Wat bieden wij jou?

  • Een mega gezellig team met leuke meiden…
  • Leuke en fanatieke trainingen…
  • Professionele begeleiding…
  • En een super modern wedstrijdtenue!

Bovendien is dat nog niet alles! NKvvProtos is niet alleen bezig met voetbal, maar ook met sociale activiteiten! Naast het voetbal zijn we niet te bescheiden om een gezellige activiteit te organiseren. Waar wacht je nog op? Train gewoon een paar keer -gratis-  mee en ontdek zelf in welk avontuur jij een duik kunt nemen.

We snappen dat je nog heel veel vragen zult hebben. We hebben de top vijf in een Q&A geplaatst:

 

Q: Ik kan helemaal niet voetballen!

A: Geen probleem. Niet iedereen heet Miedema of Spitse.  We hebben allemaal zo onze talenten. Wij leren jou de fijne kneepjes van het spel en na enkele trainingen ga je als een speer op je doel af.

 

Q: Ik weet niet wat buitenspel betekend!

A: Wij wel. “Als de voorlaatste speler…”

Wacht maar even. Die gaan wij je simpel en rustig uitleggen tijdens een van de trainingen. Trouwens, bij NKvvProtos staat niemand echt buitenspel.

 

Q: Ik werk af en toe op een trainingsavond!

A: Goed bezig. Daar is nog nooit iemand minder van geworden. Even melden bij de trainer, dan is hij of zij hiervan op de hoogte.

 

Q: Het regent en dan zit m`n haar in de war.

A: Hallo. Je loopt bij ons geen modeshow. Maar, geen nood. We hebben spiegels in de kleedkamers.

 

Q: Mag ik vloggen tijdens de trainingen?

A: Uiteraard. Maar alleen als je het hele team betrekt in je vlog. Wel zo sportief.

 

Zit jou Vraag of Antwoord hier niet tussen? Wil je eerst wat meer informatie of ben je al overtuigd, stuur dan snel een berichtje via Facebook, Insta, WhatsApp of Mail. Klik hier voor adressen!

 

 

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram