Prijswinnaars Bord van 100

Ook de Activiteiten Commissie was afgelopen zaterdag 23 november aanwezig op de Winterfair in Steenwijksmoer. Een compliment aan de organisatie voor het opzetten van deze goed geslaagde avond. Veel kramen met diverse artikelen. Daarnaast een prachtig verlichte atmosfeer zorgde voor een heerlijke Chrismas feeling op de ietwat frisse avond.

De AC van NKvvProtos had de kraam belegd met het zogenoemde Bord van 100. De vakjes konden worden gevuld met namen en na afloop werden de drie winnaars geloot. De eerste prijs, een Action bon twv 10 euro, werd gewonnen door Angelique Vredeveld. De NKvvProtos bidons vielen in handen van de heren Gert Plas en Bennie Timmer. Allen van harte gefeliciteerd.

Ook het zogenoemde Kontje Knallen werd driftig gespeeld. De 188 enveloppen van het welbekende enveloppenspel waren allemaal uitverkocht. Een prima financiële avond voor de AC. Het geld vloeit overigens door naar de spelers van NKvvProtos. De AC regelt namelijk diverse leuke activiteiten voor de leden van de samenwerkende jeugdafdelingen van vv Protos en NKVV.

De AC wil langs deze weg de bezoekers bedanken voor hun komst en bijdrage en nogmaals de complimenten uitspreken richting de organisatie!

Het wenst een ieder alvast fijne feestdagen!

 

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram