Na een geslaagde en goed bezochte Winterfair komt NKvvProtos nu bij de mensen thuis. Veel bezoekers waren op de Winterfair in Steenwijksmoer aanwezig om de overheerlijke gehaktballen te nuttigen. Na het invullen van een smaaklijst werd er deze avond gemiddeld een 9.7 gescoord. Een meer dan dikke voldoende natuurlijk!

De teams JO13 en JO15 verkochten deze, en andere artikelen, om zodoende hun komende reis naar een internationaal toernooi te bekostigen.

Maandagavond, 25 november vanaf 18:30 uur, zullen de leiders, trainers en spelers huis aan huis in Steenwijksmoer en Dalerpeel, opnieuw de ballen aan de man/vrouw te brengen.

De verkopers zijn te herkennen in hun blauwe NKvvProtos trainingspak. Speciaal voor dit evenement slaat men graag een trainingsavond over.

Er kan maandagavond worden ingetekend op de overheerlijke ambachtelijke, en prijswinnende gehaktballen, waarvan het bereidingsproces strikt geheim is.

De voorgebraden gehaktballen zijn per vier stuks geseald
verpakt. Vier smakelijke gehaktballen voor slechts € 6,50.

Voor 5 december zullen deze dan thuis worden bezorgd, dagelijks vers bereid en klaar om te worden verwarmd en genuttigd.

Namens NKvvProtos JO13 en JO15 alvast bedankt voor uw interesse. Graag tot maandagavond.

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram