NKvvProtos Vr 1 in halve finale

 

In sporthal De Zon in Klazienaveen speelden de vrouwen van NKvvProtos een prima zaaltoernooi. De debutanten van NKVV en vv Protos mogen spreken van een geweldig debuut in de zaal.
Na twee winstpartijen, een gelijkspel en twee verliespartijen hebben de dames zich weten te plaatsen voor de halve finale van de Indoor Ladies Cup.

Een prestatie waar de technische staf zeer te spreken over is. Met sterke, mooie goals en een reeks van fantastische reddingen van onze keepster, mogen wij spreken van uitermate geweldige teamprestatie. Overigens ook een woord van dank aan de supporters deze avond. Heel sportief dat men de reis maakte naar het verre Klazienaveen.

Winst, gelijk en verlies…

De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Klazienaveen. Een sterke tegenstander bleek ook in de eindstand. Lang was het 0-1 en kreeg NKvvProtos zelf enkele kansjes. In de laatste tien seconden werd alsnog gescoord door Klazienaveen. Een 0-2 eindstand.

Vervolgens stond Fit Boys op het programma. Een zogenoemde thuiswedstrijd. En laat men thuis nu net iets sterker zijn. Estelle Assen zette dit dan ook terecht om in een overwinning. Met een loeihard schot van zo`n 15 meter bracht zij de 1-0 eindstand op het scorebord.

Dat Estelle in bloedvorm was, bleek ook in de derde partij. Opnieuw “thuis” tegen VVAK maakte zij in de laatste minuut de winnende. Een prima getimede inworp van Ilse op Estelle werd via een kopbal over de laatste man gespeeld. Aansluitend kon zij met een lob de keeper verschalken en bleek de winst binnen.

Niet alle goals kwamen van dezelfde speelster. Ook Lisa Arends melde zich voor de scorelijst. Tegen DVC `59 kwam het team van NKvvProtos eerst nog op voorsprong. Een assist van Kim Huls werd door Arends op waarde ingeschat en kon de 0-1 worden genoteerd. Helaas kon DVC `59 in het slotstuk alsnog langszij komen.

De laatste wedstrijd speelde men tegen Zwartemeerse Boys/Weiteveense Boys. De latere poulewinnaar bleek te sterk. Al na vijf minuten stond men al achter met 2-0. Toch herpakte men zich sterk en er ontstonden serieuze kansen. Met een 2-0 verlies sloten de dames van NKvvProtos toch prima af.

Halve finale…

De halve finale, welke plaatsvind in Barger Oosterveld, zal worden gespeeld op dinsdag 3 januari 2023. Trainer Mitchel van Triest: “In deze poule zullen wij de echte underdog zijn, gezien de klassen waar onze tegenstanders in uitkomen. Gelukkig denken wij in kansen. Kansen die wij met twee handen aan zullen pakken. We zien iedereen graag op 3 januari in Barger Oosterveld”.

Het schema voor 3 januari 2023 ziet er als volgt uit:


18:00 uur. vv Bergentheim – NKvvProtos
19:04 uur: NKvvProtos – vv Hoogeveen
20:08 uur: NKvvProtos – JVZ
20:56 uur: vv Hardenberg `85 – NKvvProtos
21:28 uur: vv Hollandscheveld – NKvvProtos

 Voor meer info, zie https://tournify.nl/live/ladiescup2022

 

 

Team NKvvProtos, de zaaleditie…

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram