NKvvProtos MO17 neemt afscheid

Een koude zaterdagmorgen, die 14e december in 2019. Eerst werden de punten uit Noordscheschut gehaald. Het team van de schutters MO17-1 werd op eigen veld verslagen met 2-3. Al eindigde de wedstrijd in mineur, gezien de blessure van een Noordscheschut speelster, de winst was terecht te noemen.

Na afloop vertrok het meidenteam richting Dalerpeel, waar een warme kantine wachtte. Onder het genot van warme snack en een verfrissend drankje sloot het team tevens de veld competitie af. Hier was tevens een afscheidsfeestje gepland voor de twee speelsters, Kim Huls en Anouk Muis.

Beide dames zijn verhuist en zodoende verlaten zij de club. Trainer Roel Kreeft bedankte de meiden voor een inzet en passie voor het meidenvoetbal. Mede door deze twee is het mogelijk geweest dat het MO17 opnieuw een jaar heeft mogen spelen onder de naam van NKvvProtos.

Kim en Anouk werden uiteraard ook door het team en de verdere begeleiding bedankt en zij ontvingen een prachtig cadeau namens het team. Een blijvende herinnering aan een leuke periode voetbal.

In een bedank speech vertelden de meiden dat ze met veel plezier hadden gevoetbald en dat ze toch wel met een traantje afscheid namen van een super gezellig team.

NKvvProtos MO17 wenst beide dames veel woonplezier in hun nieuwe omgeving en veel succes bij een eventuele nieuwe vereniging.

Het jeugdbestuur sluit zich hier graag bij aan!

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram