NKvvProtos JO11 steunt FC Groningen!

In totaal 18.741 bezoekers waren zondagmiddag 8 december aanwezig bij de wedstrijd FC Groningen – FC Utrecht. In ieder geval 23 daarvan waren namens NKvvProtos aanwezig.

Een groot deel van team JO11 was deze middag aanwezig als toeschouwer bij deze strijd tussen de middenmoters. Eerlijkheid dient te zeggen dat het geen aantrekkelijke wedstrijd werd en dat de gelukkigste uiteindelijk won. Het was FC Utrecht welke de enige goal van deze middag scoorde in het Hitachi Capital Mobility Stadion, ook wel bekend als de Euroborg.

Toch hadden de spelers en begeleiders van NKvvProtos een leuke middag. Al was het alleen maar voor de indrukken welke het stadion op zowel de jeugd als sommige volwassenen naliet. Van buiten ziet het stadion er niet woest aantrekkelijk uit, maar eenmaal binnen straalt het toch wel optimaal voetbal uit.

Mascotte Groby….

De meegereisde fotograaf verplichte iedereen tot een teamfoto en zelfs de mascotte moest er aan geloven. De officiële mascotte van FC Groningen is overigens de ijsbeer Groby. Groby is elke thuiswedstrijd aanwezig op het veld van het stadion waar hij het publiek begroet. Hij draagt achterop zijn shirt nummer 71 omdat FC Groningen in 1971 is opgericht.

Tevreden gezichten…

Als bezoekers hadden we prima plaatsen op amper vijf meter van het veld. Na een kleine stoelendans zat iedereen dan ook klaar voor een kraker van jewelste, echter bleef deze dus uit. Toch was een ieder na afloop tevreden over deze middag, aangezien het weer tot aan de afloop voor iedereen gunstig bleef.

De reis terug liep een beetje vertraging op, aangezien de slagbomen een baaldag hadden. Na enig oponthoud ging iedereen dan uiteindelijk toch huiswaarts, met voor de meesten een leuke, wellicht eerste, stadion ervaring.

Veel meer foto`s zijn te zien op de facebook pagina van NKvvProtos.

JO11 bezoekt FC Groningen...
JO11 bezoekt FC Groningen…

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram