Kleding commissie gezocht

Het bestuur van jeugdvoetbalvereniging SJO NKvvProtos, is op zoek naar een kleding commissie.

Deze commissie houd zich bezig met het uitreiken en innemen van de kleding welke de spelers en begeleiding in bruikleen hebben namens de vereniging…

Sponsoren…

De sponsoren zijn Mega belangrijk voor onze vereniging. Zonder hun bijdrage is het haast onmogelijk om als vereniging een dergelijke kledinglijn aan te bieden aan onze spelers. Naast de sponsoren die ons financieel ondersteunen, zijn we hiervoor ook enkele vrijwilligers nodig. Wie helpt de jeugdafdeling van NKvvProtos zodat we als vereniging het gehele seizoen netjes en verzorgd gekleed kunnen voetballen!

Inleveren…

Aan het eind van het seizoen worden de tenue`s en trainingspakken gewassen ingeleverd, zodat deze voor de start van het nieuwe seizoen weer op maat kunnen worden uitgereikt. Na het inleveren moeten alle kledingstukken worden gesorteerd op maat, worden ze nagekeken op oneffenheden en waar nodig wordt er aangevuld met nieuw materiaal. 

Uitdelen…

De kleding wordt tussentijds verzameld in de opslagruimte bij vv Protos. Van hieruit worden de nieuwe pakketten samengesteld en uitgedeeld via de leiders van de teams. 

Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar twee Dames en/of Heren die, naast bestuurslid Andre Wessel, deze handelingen willen verzorgen. Er wordt niet verwacht dat je als vrijwilliger deel neemt aan vergaderingen of bijeenkomsten. Het gaat puur om genoemde zaken zoals boven beschreven.

 

Wie is bereid om de handen uit de mouwen te steken voor de jeugdafdeling?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Andre Wessel via:

Pastoor J.H. Wesselstraat 3, Steenwijksmoer

Telefoon: 06 17 57 96 32

 

 

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram