Jubileumdag 15 jaar NKvvProtos

SJO NKvvProtos bestaat 15 jaar…

SJO NKvvProtos is de samenwerkende jeugdafdeling van NKVV uit Dalerpeel/Nieuwe Krim en vv Protos uit Steenwijksmoer. In 2018 bestaat deze samenwerking al weer 15 jaar.

Nadat in mei 2003 werd besloten dat men elkaar zou versterken middels de jeugdteams zijn we al weer 15 jaar verder. De officiële aanmelding bij de KNVB staat overigens vermeld sinds 14 juli 2003. Alle reden om hier als jeugdvereniging NKvvProtos feestelijk aandacht aan te besteden.

Een klein weetje…

De titel SJO staat voor Samenwerking Jeugd Opleiding, wat inhoud dat van twee verenigingen alle jeugdteams onder één jeugdbestuur zijn samengebracht. De SJO zal als een zelfstandige ‘club’ worden behandeld, dus met een eigen bestuur en Sportlink-account, eigen clubkleuren enzovoort. De leden blijven echter lid van de eigen vereniging.

Jubileumdag…

Op donderdag 10 mei 2018 heeft de Jubileum Activiteiten Commissie, samengesteld uit leden van NKvvProtos, NKVV en vv Protos, een jubileumdag gepland. De ochtend begint om 09:30 uur op het sportpark van NKVV aan de Nassaustraat in Dalerpeel. Wat in ieder geval zeker is dat freestyler Rowdy Heinen de jeugd gaat vermaken en eventueel wat trics and moves gaat bijbrengen. Rowdy is al jaren een bekend fulltime freestyle voetballer.

Doorzettingsvermogen, creatieve en originele trucs zorgden ervoor dat hij in 2013 en 2016 het NK freestyle voetbal wint. Inmiddels is hij in binnen en buitenland te vinden voor het geven van voetbalshows en voetbalclinics. Waaronder dus ook in Dalerpeel voor de jarige NKvvProtos. Meer info over Rowdy Heinen vind je op www.rowdyheinenfreestyle.com

10 mei 2018, houd deze datum vrij…

Het complete programma van deze jubileumdag zal tzt worden gepubliceerd, maar we raden alvast alle jeugdleden van NKvvProtos aan om 10 mei 2018 vrij te houden voor een enerverend en spannend feestje.

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram