Unieke, éénmalige verkoop!

NKvvProtos verwarmd iedereen…

Unieke, éénmalige verkoop!

Tijdens de Winterfair Steenwijksmoer, gehouden op zaterdag 18 november 2017 vanaf 17:00 uur, is de Activiteiten Commissie van voetbalvereniging NKvvProtos uiterst actief aanwezig.

Het is deze groep namelijk gelukt om éénmalig een in clubkleuren getooide ijsmuts, uiteraard bedrukt met het unieke NKvvProtos logo, aan te bieden. Dit verwarmende hoofddeksel wordt u aangeboden voor slechts € 7.50 per muts.

Via een intekenlijst, welke te vinden is bij de kraam van NKvvProtos, kunt u dit exemplaar bestellen, waarna nog diezelfde nacht de productie zal starten. Levering zal dan ook zo spoedig mogelijk plaatsvinden.

Via een speciale servicedienst worden de mutsen, mits u gelijk heeft afgerekend aan de kraam, snel, netjes en voorzien van echtheidscertificaat thuis afgeleverd, nog vóór dat de eerste sneeuw zal vallen.

Naast het bestellen van uw persoonsgebonden muts, is de AC ook aanwezig met:

Gatenbord schieten (Scoren voor prijzen)
Voorspel je nummer (Leg je favoriete nummer vast op een nummerbord) met verloting
Snoeppot met inhoud raden (De snoeppot is meteen de hoofdprijs)

Graag zien we u vanaf 17:00 uur in Steenwijksmoer tijdens de Winterfair 2017. Voor meer informatie over dit winterse feestgedruis verwijzen wij u graag naar de facebook-pagina van de organisatie:

https://www.facebook.com/kerstmarkt.steenwijksmoer

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram