Trainers en leiders voorbereid van start

Kick-off voor én met begeleiding NKvvProtos

In februari 2019 organiseerde het jeugdbestuur van NKvvProtos een eerste zogenoemde Leiders en Trainers bijeenkomst. In samenwerking met Ab van der Velde, Technisch jeugdcoördinator KNVB districten Noord en Oost, werd gezamenlijk gesproken over, onder andere, het jeugdbeleidsplan en de zienswijze omtrent het leiden en trainen van de teams.

In een speciaal hiervoor opgezette werkgroep is een en ander verder op papier gezet. Deze werkgroep, bestaande uit Trenco Kroesen, Hessel Doek, Mitchel van Triest, Patrick Biesbrouck én Ab van der Velde, is na een lange periode van uitwerken, onderzoeken en overleggen een uitgewerkt plan gekomen.

Presentatie op woensdag 28 augustus 2019…

Om dit aan alle betrokkenen te kunnen presenteren, riep het jeugdbestuur alle leiders en trainers op om een speciale presentatieavond bij te wonen.  Daarbij is het team van NKvvProtos JO11 bereid gevonden, om samen met de trainers, een trainingsavond te verzorgen. Op deze manier werden enkele onderwerpen uit het voorbereid trainen in de praktijk gebracht.

Tijdens het praktijkgedeelte werd er gewerkt in groepjes, welke begeleid werden door Hessel Doek, Patrick Biesbrouck en Ab van der Velde. Mitchel van Triest begeleide de trainers van de JO11.

Evalueren…

Na deze training werd er in de kantine geëvalueerd over hetgeen men op het veld in de praktijk had gezien. De trainers Robin Veldhuis en Roy Meijering kregen volop lof over de getoonde training. Aan het eind overhandigde de werkgroep aan elke trainer een werkmap. Hierin kan men ter voorbereiding op een training/wedstrijd noteren en bijhouden hoe een en ander uit te voeren.

Tot slot werden de leden van de werkgroep bedankt voor hun inzet en werd met name Ab van der Velde bedankt voor diens inzet en ervaring welke hij deelde binnen NKvvProtos.

Op naar een fijn en goed voorbereid seizoen! 

Met sportieve groet,

Jeugdbestuur NKvvProtos

(Meer foto`s staan op de facebook pagina van NKvvProtos)

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram