Steun NKvvProtos via Rabo ClubSupport

Vanaf 5 oktober 2020 is ook NKvvProtos. ingeschreven als partner van de Rabo ClubSupport.

Vanaf die datum kun jij als lid van de Rabobank jouw stem uitbrengen op NKvvProtos.

Op die manier steun je je eigen vereniging met financiële ondersteuning, mogelijk gemaakt door je eigen Rabobank. 

De stemperiode eindigt op 25 oktober 2020. Daarna is stemmen niet meer mogelijk.  

In November is de finale en zijn de uitreikingen namens de Rabo ClubSupport. Houd de pagina van jouw lokale bank in de gaten voor meer informatie over de lokale uitreiking.

Wij zijn NKvvProtos…

SJO NKvvProtos is een samenwerkende jeugdvoetbalvereniging. Het is op 14 juli 2003 samengesteld uit de jeugdteams van NKVV uit Dalerpeel en vv Protos uit Steenwijksmoer. Door een te kort aan jeugdspelers hadden beide verenigingen moeite om zich met alle teams te kunnen aanmelden bij de KNVB. Na een kortstondig overleg bleken de buurtdorpen elkaar op simpele wijze te kunnen ondersteunen en na enkele bijeenkomsten was NKvvProtos een feit. Website www.nkvvprotos.nl.

Ons doel

Het spelen bij NKvvProtos heeft als kerntaak plezier hebben in de voetbalsport. In 2016 is de voltallige vereniging voorzien van nieuwe kleding. Echter is de kleding na vier jaar intensief gebruiken aan vervanging toe. Daarom is de Rabo Clubsupport aangeschreven om middels deze weg voldoende financiële middelen te genereren. Wij hopen dan ook op veel ondersteuning vanuit deze geweldige actie en zien de kinderen straks graag schitteren in nieuwe kleding!

Breng je stem voor NKvvProtos uit via:

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Namens NKvvProtos bedankt voor je ondersteuning!

 

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram