Regio Cup t/m 018 gaat van start


Kalk de lijnen, pump up de ballen, scherp de fluitjes. We mogen weer!

Acht maanden hebben ze er op moeten wachten, maar zaterdag 5 juni 2021 kunnen de jeugdteams in de categorieën t/m O18 jaar eindelijk weer wedstrijden spelen.

Helaas gelden de versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden alleen voor jeugdteams tot en met de O18 (formeel hanteert de Rijksoverheid t/m 17 jaar), wat inhoudt dat de Regio Cup niet door kan gaan voor de O19 en O23-teams.

NKvvProtos is blij dat er toch nog even gevoetbald kan worden en speelt graag mee in deze mini competitie. Het is voor sommige verenigingen wel even schakelen, nu velden net worden gesloten of in onderhoud zijn, maar NKVV en Protos zullen zorgen dat er “gewoon” gevoetbald kan worden.

Speeldata…

De KNVB Regio Cup wordt gespeeld in de volgende weekenden: 5 juni, 12 juni, 19 juni en 26 juni 2021. Het programma is inmiddels beschikbaar op de kanalen van Voetbal.nl. Ook zal wekelijks via onze eigen media een overzicht worden geplaatst.

Kleedkamers…

Vanaf 5 juni zullen ook de kleedkamers weer worden gebruikt en kan er na afloop van de wedstrijden weer worden gedoucht. Helaas is publiek nog steeds niet toegestaan op de sportparken. Wel is de kantine geopend voor de spelers en de begeleiding en zal er in de rust drinken worden geserveerd.

Scheidsrechters…

Teamleiders, zorg er ook voor dat uw scheidsrechters op de hoogte zijn van de te spelen wedstrijden! De uitslagen moeten ook weer worden ingevoerd in de Wedstrijdzaken app van de KNVB.

Rookverbod…

Net voor aanvang van de corona perikelen was er al besloten om morgens, tot 13:00 uur middags, een algemeen rookverbod te hanteren op de sportparken. Dat betekend dat er nergens binnen de omheining van het sportpark gerookt mag worden. We gaan er van uit dat iedereen zich hier aan zal houden.

Laat de bal maar rollen…

Ondanks dat het een vreemd voetbaljaar is tot nu toe, hopen we als verenigingen dat alle spelers blij zijn dat er toch nog een soort van competitie kan worden gespeeld. Houdt via de groeps-app goed in de gaten waar en hoe laat je moet spelen.

We wensen iedereen veel plezieren een aantal succesvolle, sportieve wedstrijden toe.
Besturen NKvvProtos, NKVV en vv Protos.


Het speelschema voor zaterdag 5 juni 2021:

NKvvProtos JO8 – Dalen JO8-2,
Aanvang 09:30 uur, sportpark NKVV Dalerpeel.

HZVV JO10-2 – NKvvProtos JO10,
Aanvang 10:00 uur, sportpark Bentickdijk Hoogeveen.

NKvvProtos JO12 – VVAK JO12-1,
Aanvang 09:30 uur, sportpark Protos Steenwijksmoer.

Raptim JO15-3 – NKvvProtos JO15,
Aanvang 14:30 uur, sportpark Klinkenvlier Coevorden.

NKvvProtos JO17 – Hoogeveen JO17-2,
Aanvang 09:30 uur, sportpark NKVV Dalerpeel.

 

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram