Zaterdag 3 juli 2021 organiseert Voetbalvereniging NKvvProtos een gezellige Open Dag.

NKvvProtos is de samenwerkende jeugdafdeling, ontstaan tussen vv Protos uit Steenwijksmoer en NKVV uit Dalerpeel. Al vanaf 2003 spelen de leden gezamenlijk competitie en worden er jaarlijks veel leuke activiteiten georganiseerd. Hiervoor kent de vereniging zelfs een speciale activiteiten commissie. Zo kennen we al jaren het Tentenkamp, 4×4 toernooi, Zwemfeesten, Sinterklaas feest, Pannenkoeken- penaltybokaal en meer.

Het jeugdbestuur zet zich in voor voetbalplezier voor alle leden in alle leeftijden. Het leidt scheidsrechters op en heeft met twee accommodaties voldoende velden om deel te nemen aan de KNVB competitie.

Open dag…

Om ook kinderen die nog geen lid zin, te overtuigen dat NKvvProtos een gezellige en goed georganiseerde vereniging is, is er op 3 juli een Open Dag. Iedereen die het voetbal wil ervaren, of als oud lid nogmaals een poging willen doen, wees welkom. Op deze dag, welke start om 10:00 uur spelen we in iedere geval een 4×4 toernooitje. 

Heb jij nog nooit een wedstrijdje gespeeld, dit is je kans. Tussen ervaren spelers zul je snel het plezier ervaren van de grootste en mooiste sport van Nederland.

Locatie…

Op sportpark De Schalm aan de Hoofdweg 47 te Steenwijksmoer ben je van harte welkom. Nog geen voetbalschoenen of kleding? Geen probleem. Trek een paar gymschoenen aan, korte broek en je favo shirt en speel gezellig mee. Mocht je nadien besluiten definitief te gaan voetballen, dan heeft NKvvProtos een compleet tenue inclusief trainingspak voor je klaarliggen.

Als compliment voor je inzet om deze dag mee te sporten, ontvang je na afloop een leuke attentie. 

Welkom bij een gezellige dag NKvvProtos! 

Met sportieve groet,

Jeugdbestuur NKvvProtos

 

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram