De teams JO13 en JO15 van NKvvProtos gaan over hun grenzen heen. Beide elftallen nemen in 2020 namelijk deel aan een buitenlands avontuur in de vorm van een internationaal toernooi.

Het betreft hier de SFG-Cup 2020, welke wordt gehouden in Niederaula (Hessen) in de regio Bad Hersfeld te Duitsland. Dit toernooi vindt plaats van 29 mei t/m 31 mei 2020.

“Internationales Jugend-Fußballturnier. Interessante Gegner, spannende Spiele, ein buntes Rahmenprogramm und vieles mehr – erwartet euch beim SFG-CUP 2020.”

De organisatie van deze reis is handen van de leiders en toernooi leiding. In totaal zullen er 24 jeugdspelers en 10 begeleiders deze buitenlandse ervaring gaan beleven. Na een reis van zo`n vier tot vierenhalf uur zullen ze aankomen bij hun onderkomen in het hotel te Fulda, op zo`n 25 minuten van de toernooi locatie.

Het toernooi…

Meer dan 1000 deelnemende teams hebben de afgelopen zes jaar deelgenomen aan het toernooi. Teams uit heel Europa uit 14 verschillende landen. Een waar internationaal gebeuren. Er wordt uitsluitend gespeeld onder leiding van scheidsrechters van de Duitse voetbalbond DFB. Op de zaterdag opent het toernooi middels het spelen van alle volksliederen, waaronder dus dit jaar ook het Wilhelmus.

Er zullen bekers en oorkondes zijn voor alle deelnemende teams. Tijdens de toernooidagen zullen er diverse activiteiten georganiseerd worden zoals bijvoorbeeld een schotsnelheidsmeter, luchtvoetbalveld, voetbaltennis en meerdere vermaken. Genoeg te beleven en een ervaring voor het leven.

Doelpuntenfonds…

Om deelname aan het toernooi financieel mogelijk te maken, zullen de spelers zelf een deel van de kosten dragen. Deze kosten zijn met name voor de huisvesting, vervoer en de algemene toernooikosten. De organisatie wil dmv acties deze kosten zo laag mogelijk houden. Als eerste zullen de spelers van beide teams zich inzetten voor een zogenoemd Doelpuntenfonds.

De spelregels zijn als volgt…

De spelers komen bij u langs om te vragen wat u over heeft per gescoord doelpunt. Dit bedrag wordt door u zelf ingevuld. U sponsort uiteraard maar 1 elftal, te weten de JO13 of de JO15.

Actie voorbeeld: Er worden in de competitie 2019/2020 40 doelpunten door het team gemaakt. De zaalcompetitie wordt hierin niet meegerekend. U had dit team een bijdrage van € 0.10 per doelpunt toegezegd. Dan wordt het bedrag waarmee u het team ondersteund in totaal dus 40 x € 0,10 = € 4.00
U mag natuurlijk ook een vast bedrag geven. Per gescoord tegendoelpunt betalen de spelers en begeleiders € 0.10 Aan het eind van de competitie komen de spelers het bedrag bij u ophalen.

We hopen dat u ons wilt ondersteunen, om op deze manier de kinderen een onvergetelijk weekend te geven. Naast deze actie doen we als organisatie ons best om sponsoren te vinden die ons op welke manier dan ook willen ondersteunen.

Voor meer informatie over het toernooi bezoekt u de website www.sfg-turniere.de/nederlands of meld u zich aan op de Facebookpagina van het toernooi via www.facebook.com/sfgcup

Alvast bedankt voor uw medewerking en ondersteuning!

Begeleiders SFG toernooi,

Theo Hahn, Bennie Bakker, Henk Benjamins, Anita Cremer, Tristan v.d. Veen, Milan Pol, Damien Pol, Mike Deuten en André Kluitenberg.

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram