NKvvProtos JO13 en JO15 in de verkoop!

Zaterdag 23 november zijn de teams JO13 én JO15 van NKvvProtos aanwezig op de Winterfair in Steenwijksmoer. De teams zullen op deze dag proberen hun koopwaar aan de man/vrouw/kind te brengen, tbv het te bezoeken SFG toernooi.

Spelen over de grens…

Beide elftallen nemen in 2020 namelijk deel aan een buitenlands avontuur in de vorm van een internationaal toernooi. Het betreft hier de SFG-Cup 2020, welke wordt gehouden in Niederaula (Hessen) in de regio Bad Hersfeld te Duitsland. Dit toernooi vindt plaats van 29 mei t/m 31 mei 2020.

Dit sportieve initiatief is naast inzet uiteraard ook financiële ondersteuning nodig. Daarom is men een aantal weken geleden al gestart met fase 1, het Doelpuntenfonds. Scoren levert op deze manier sportieve euro`s op.

Gehaktballen, droge worst en pepernoten…

Vanaf zaterdag 23 november start men met fase twee. Door middel van de verkoop van o.a. gehaktballen, droge worst en pepernoten via de Winterfair, werken de spelers en begeleiding naar een zo lage mogelijke eigen bijdrage. De totale opbrengst van alle acties is dan ook volledig bestemd voor dit toernooi.

De Winterfair in Steenwijksmoer start om 15:30 uur, opgesteld rondom de Brink en richting Kerk en Dorpshuis. Uiteraard is er ook Live muziek en zang aanwezig. Gelukkig niet van de NKvvProtos spelers en begeleiding! De toegang is geheel gratis.

Huis aan huis…

Tevens zullen de spelers op de maandag ná de Winterfair langs de deuren komen. In Steenwijksmoer en Dalerpeel zal men dan huis aan huis de heerlijke gehaktballen aanbieden voor een smaakvol prijsje!

Graag tot ziens op zaterdag 23 november 2019 in Steenwijksmoer!

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram