NKvvProtos JO13-2 zaalkampioen

Slecht één wedstrijd ging verloren. De rest werd overtuigend gewonnen. NKvvProtos JO13-2 is terecht kampioen geworden tijdens het ZOD Zaalvoetbal. Het mocht zaterdag 1 februari 2020 nog één keer naar de sporthal in Veenoord om tegen Dalen/DSC te strijden. Ook deze tegenstander werd opzij gezet met een klinkende 3-0 overwinning.

Het spandoek, gemaakt door de altijd mega fanatiek ouders, kon worden onthuld onder het geluid van een laaiende menigte. Een volgepakte tribune juichte het team toe. De voorzitter van het jeugdbestuur had zijn beste pak aangetrokken en sprak de Kampioenen toe. Hij overhandigde de spelers en begeleiding, de heren Hahn, T & Benjamins, H,  de welverdiende medailles en nodigde hen uit voor een gezellige afsluiter in de kantine van NKVV.

De patat en frikandellen lieten zich prima smaken en werden weggespoeld met alcoholvrije frisdranken. Het team kan terugkijken op een leuk en succesvol zaaltoernooi en gaat zich, net als de rest van de jeugd, opmaken voor een nieuwe veldronde. De competitie gaat weer van start. 

 

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram