NKvvProtos JO12 Kampioen

 
Sinds het seizoen 2020-2021 wordt er bij de JO7 t/m JO12 gespeeld in 4 fases, 2 in het najaar en 2 in het voorjaar. Het doel hiervan is tot meer gelijkwaardige competities komen en de reisafstand te beperken, aldus de KNVB.
 
Allemaal leuk en aardig, maar ben je na een fase dan ook kampioen, wanneer je die serie wedstrijden allemaal wint? Het jeugdbestuur van NKvvProtos vindt van wel.
 
En daarom is het feest bij het team van de JO12. Zes wedstrijden op rij hebben ze gewonnen. En met een doelsaldo van plus 30 is er weinig twijfel.
 
De laatste wedstrijd van deze ronde werd thuis gespeeld tegen SVBC JO12, de huidige nummer twee in de stand.
Na een moeizame eerste helft brak NKvvProtos de ban door als eerste te scoren. De vreugde was echter van zeer korte duur, daar SVBC direct gelijk maakte.
 
Na goed reddingswerk van beide goalies, bleek maar weer hoe de teams aan elkaar gewaagd waren. Toch was NKvvProtos de terechte winnaar. Want als je er meer maakt dan de tegenstander, dan win je de wedstrijd.
 
Het werd uiteindelijk 4-1 en na het laatste fluitsignaal van referee Scholten was het feest. De eerste na-corona Kampioen binnen NKvvProtos kan genoteerd worden.
 
Hulde aan de spelers, de enthousiaste ouders en toeschouwers, de leidsmannen en vrouwen en aan de twee jonge leiders/trainers. Op naar de volgende ronde.
 
JO12 is Kampioen, van harte gefeliciteerd allemaal!
 
NKvvProtos JO12 Kampioen, 09-10-2021

NKvvProtos JO12 Kampioen, 09-10-2021

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram