NKvvProtos JO10 KAMPIOEN

Na een klinkende 15-0 overwinning op SPW JO10 uit Stadskanaal, was het feest voor NKvvProtos JO10. Er moet nog wel één wedstrijd gespeeld worden, maar aangezien alle voorgaande partijen vol overtuiging zijn gewonnen, kon team R3 (Robin, Roy & Robin) worden gekroond tot Kampioen in de 3e klasse voorjaar, seizoen 2018-2019.

Reden genoeg voor een rondrit op de kar, inclusief confetti, toeters en muziek. Nadat het jeugdbestuur de spelers, begeleiding en de scheidsrechter had beloond met een medaille, kon de rondreis beginnen.

Eerst werd Steenwijksmoer op de hoogte gebracht door de joelende en schreeuwende kids. Daarna was Dalerpeel aan de beurt. De rit eindigde op de parkeerplaats van NKVV, waarna het Kampioensteam onthaald werd in de kantine.

Hier werd de selectie onthaald met heerlijke gezonde snacks en alcohol vrije drankjes. Het “We Are The Champions” klonk heerlijk door de speakers en bracht een ontspannend sfeertje ten tonele. Ook werden de 10 jarigen getrakteerd door de ouders met suikervrije snoep.

(Aftermovie, geluid aan:)

Tot verrassing van het trainers trio, Robin V, Roy M en Robin S, werden ook zij niet vergeten. Uit handen van de Bestuursgroep Ouderslangsdelijn ontvingen de 18 plussers een heerlijk versnaperingen pakket. Enigszins ontroerd werden de gestes in ontvangst genomen.

Tot slot werd de welbekende Kampioensfoto nog even geschoten en konden de spelers zich even terugtrekken van al deze drukte. Volgende week wacht namelijk nog één tegenstander. Maar winst of verlies, het Kampioenschap is binnen.

Gefeliciteerd team JO10 én begeleiding!

 

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram