ING ondersteund meiden en damesvoetbal

 

NKvvProtos krijgt sinds korte tijd steun van de ING om het meiden- en vrouwenvoetbal naar een hoger plan te duwen. Een initiatief van ING met een dubbele invulling. Men wil de groei en zichtbaarheid van het vrouwenvoetbal in Nederland bevorderen én er aan bijdragen dat ieder kind kan voetballen. Ook wanneer het financieel niet mogelijk is.

Niemand Buitenspel…

In totaal werden 625 amateurverenigingen hiervoor uitgekozen. Alle aan deze actie deelnemende verenigingen werden door ING beoordeeld en geselecteerd op hun inspanningen om meiden- en vrouwenvoetbal te bevorderen en hoe zij invulling geven aan het Niemand Buitenspel programma, dat ING vorig jaar introduceerde. Het Niemand Buitenspel programma zal binnenkort door NKvvProtos verder worden gepresenteerd.


Mede door de financiële ondersteuning van de ING, is NKvvProtos onlangs begonnen met het opzetten van een werkwijze om het meiden- en vrouwenvoetbal te stimuleren. De eerste stap die is bedacht, is zaterdag 20 april in uitvoering gebracht.


De teams hadden keuze uit het ontvangen van sporttassen of presentatiejassen. De dames van NKvvProtos vrouwen 1 kozen voor sporttassen voor de gehele selectie. De vrouwenteams van Protos én NKVV 7×7 zijn voorzien van prachtige presentatiejasjes.


Extra focus op vrouwenvoetbal en financiële gezondheid…

Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING: “ING gelooft in de kracht van diversiteit en inclusie in de samenleving. Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. We willen daaraan bijdragen door amateurvoetbalverenigingen te stimuleren om meiden- en vrouwenvoetbal verder te ontwikkelen. Daarnaast willen we een actieve bijdrage leveren om voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Zeker nu veel Nederlandse sportverenigingen aangeven in zwaarder weer te zitten of binnen 5 jaar te komen, kan onze steun goed van pas komen.”

NKvvProtos is dankbaar dat de ondersteuning wordt geboden en gaat hiervan dan ook dankbaar gebruik van maken. Binnenkort vertelt men meer over het Niemand Buitenspel programma. Voor nu is de vereniging tevreden met hetgeen ze de vrouwenteams hebben kunnen aanbieden. Mogelijk gemaakt door de ING.

NKvvProtos vrouwen 1 (2)
NKvvProtos vrouwen 1 (2)
NKvvProtos vrouwen 1 (1)
NKvvProtos vrouwen 1 (1)
De sporttas mét spelersnummer
De sporttas mét spelersnummer
ING tas (1)
ING tas (1)
vv Protos vrouwen 7x7 (1)
vv Protos vrouwen 7×7 (1)
vv Protos vrouwen 7x7 (2)
vv Protos vrouwen 7×7 (2)
NKVV vrouwen 7x7 (1)
NKVV vrouwen 7×7 (1)
NKVV vrouwen 7x7 (2)
NKVV vrouwen 7×7 (2)
De teams van vv Protos en NKVV 7x7 met hetzelfde doel
De teams van vv Protos en NKVV 7×7 met hetzelfde doel
De presentatiejas, aangeboden door ING
De presentatiejas, aangeboden door ING

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram