FC Emmen De Straat Op


Na de succesvolle editie vorig jaar in de gemeente Coevorden, gaat FC Emmen opnieuw De Straat Op in de gemeente Coevorden!

Vanaf dinsdag 31 mei start FC Emmen samen met de gemeente Coevorden met het organiseren van voetbalactiviteiten in verschillende delen van de gemeente Coevorden: FC Emmen De Straat Op. In Coevorden en in omliggende dorpen kunnen kinderen van de basisscholen samen met een trainer lekker buiten voetballen. De trainingen staan in het teken van verschillende thema’s, zoals ‘verdedigen zoals Araujo’ en ‘scoren zoals Reda Kharchouch’.

Het idee is uiteraard niet alleen om kinderen een leuke tijd te bezorgen, maar ook om in deze lastige tijden zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid te geven in beweging te komen. Dankzij de gemeente Coevorden, Tuindeco, Fonville en Bakker Groep Coevorden komen FC Emmen-trainers met hun trainingsmateriaal op verschillende voetbalpleintjes en -veldjes te staan. De voetbalveldjes staan namelijk bijna letterlijk in ieders achtertuin of bij de voetbalclub in jou wijk of buurt!

Het meedoen aan de voetbalactiviteiten is gratis! Daarnaast krijg je van ons een gratis FC Emmen-trainingsshirt!

Meer weten? Lees er alles over via deze link en meld je zsm aan:

https://fcemmen.nl/destraatop/

 

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram