Tentenkamp 2017

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 25/05/2017
6:00 pm

Locatie
Sportpark NKVV

Categorieën Geen Categorieën


Donderdag 25 mei 2017 start het traditionele tentenkamp van NKvvProtos.

Onder auspiciën van de Activiteiten Commissie NKvvProtos is er weer een sportief programma opgesteld.

Het feest begint donderdag al om 18:00 uur. Op tijd aanwezig om een ideale slaapplaats uit te zoeken en je bedje vast te spreiden, zodat je na een actieve avond, ontspannend je nest op kunt zoeken. Wij, als organisatie, zorgen voor een tentje. Wanneer het meezit, zal deze zelfs waterdicht zijn. Geen garantie!

Neem dus in ieder geval de volgende items mee:Slaapzak, luchtbed, kussen, toiletartikelen, een dubbel setje sportkleding, warme broek en trui/jas voor de avond en een zaklamp!

De avond wordt gevuld met sportieve activiteiten. Het welbekende 4×4 toernooi zal als aftrap dienen van deze sportieve happening. De teamindeling wordt vlak voor het eerste balcontact bekend gemaakt.

Een hapje en een (alcohol-vrij) drankje zullen tussentijds worden geserveerd, waarna het ook zo weer avond is. Daarna begint de barre overleving richting de ochtend. Tussentijds even slapen wordt overigens van harte aanbevolen.

Reveille is om 08:00 uur met aansluitend een gezond ontbijtje. Er zullen veel vezels en vitaminen worden geserveerd, zodat ook de tweede dag een gezond en sportief karakter krijgt.

De -ikkonhelaasnietblijvenslapen- knasters worden om 09:15 uur verwacht op het sportpark van NKVV. Hier staat als teambuilding een gezamenlijke warming-up op het programma, welke start om 09:30 uur.

Dat dit nodig zal zijn, blijkt aan het einde van de dag wel. Iedereen wordt namelijk een Survival traject ingedouwd waar uithoudingsvermogen en volharding als prioriteit worden gesteld. No Mercy…

Rond 12:00 uur hopen we iedereen weer op de basis te kunnen verwelkomen voor een gezamenlijke lunch. Let wel, de kids worden niet geteld en er zal niet worden gezocht naar achterblijvers!

De middagmaaltijd zal bestaan uit de volgende ingrediënten: Bloem, eieren, melk, snufje zout en boter.

Door het mixen van deze producten zullen er zogenoemde koeken uit pannen ontstaan, die weer gegeten kunnen worden met een lading stroop en/of suiker. De keuze is reuze.

Met een volle buik zal als slotpunt het penalty-schieten op de agenda staan. Dit fenomeen is bij iedereen wel bekend en belooft ook deze editie weer een vuurwerk spektakel te worden.

Een eindtijd van dit giga-gebeuren durven we u als ouders niet te geven, dus nodigen we iedereen dan ook van harte uit om tijdig op het sportpark aanwezig te zijn. Daar kunt u vervolgens uw kind of kinderen dan ook bijeen rapen en gezamenlijk huiswaarts keren.

Wij wensen iedereen alvast een zon-overgoten, gezellig en sportief tentenkamp 2017…

Door

Gerelateerd bericht

Facebook
Twitter
Instagram