Eerste speldag super geslaagd

Voetvolleybal, 1 mei 2021

Voetvolleybal-net, niet…

Voetvolleybal. Een bal over een netje spelen naar het andere vak. Te bewerkstelligen met bijna alle lichaamsdelen. De armen en handen zijn uitgesloten van deelname. Het zou een techniek moeten zijn die de bovenbouw zou moeten beheersen. Echter, in de praktijk is het een stuk lastiger.

De teams JO15, JO17, MO19 en JO19 verzamelden zaterdagmorgen 1 mei op het sportpark van vv Protos in Steenwijksmoer. Daar had de commissie van de voetbalspeldriedaagse vier velden uitgezet. Twee paaltjes, netje er tussen en spelen maar. Zelfs het weer was uitgezet. Een aangenaam zonnetje deed menig trainingsjasje belanden op de omheining.

Zoals gezegd bleek het spel niet zo eenvoudig. Uw aanwezige verslaggever probeerde dan ook vergeefs om enkele filmpjes te maken van spannende rally’s. Helaas kwam het daar niet echt van, maar met alle opnames achter elkaar is het toch een leuk filmpje geworden. Met uiteraard een serie stijlvolle actiefoto`s.

De winnaar van de dag is bij het ter perse gaan van dit bericht nog niet bekend, maar deze zal t.z.t. zeker volgen. Het feest gaat verder op zaterdag 15 mei. Meer informatie vindt u binnenkort op de sociale media van NKvvProtos.

(Veel meer foto`s zijn te zien op de Facebook pagina van NKvvProtos)

 

Actie tijdens het voetvolleybal in Steenwijksmoer

Voetgolf 1 mei 2021

Voetgolf super geslaagd…

De eerste dag van de voetbalspeldriedaagse namens NKvvProtos kan de geschiedenisboeken in. Op het sportpark van NKVV in Dalerpeel hadden de jongste teams een geweldige morgen. Onder een perfect zonnig wolkendek was het de ochtend van precisie. De bal in zo weinig mogelijk passes in het doel werken. Dat doel kon een ring, regenton of zelfs een afvalcontainer zijn.

Via het hoofdveld ging het parcours over het pupillenveld richting veld twee. Daarna vervolgde men door het natuurgebied, direct achter het sportpark. In de Beleeftuin zat mevrouw Dunnewind namens het Jeugdbestuur klaar met een alcoholvrij drankje.

Na afloop kon de balans worden opgemaakt en bracht spelleider en jurylid Patrick Biesbrouck de eindstand ten gehore. Voor wie dit gemist hebben, hierbij de stand op schrift.

De voetbalspeldriedaagse gaat verder op zaterdag 15 mei. Dan zal er opnieuw een beroep worden gedaan op de leiders/trainers en vrijwilligers om de jeugd opnieuw een fijne voetbaldag te laten beleven.

Niks 42

Dombo’s 47

Ajax 50

Frank/Jens 52

De Besten en Dani,(gedeelde plaats) 53

Team Roel 54

Ivan/Hessel/Koen(1 team) 57

Minke 58

Vuurbal 60

NKvvProtos 61

Barcelona 62

 

Concentratie tijdens het voetgolf in Dalerpeel

(Veel meer foto`s zijn te zien op de Facebook pagina van NKvvProtos)

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram