Bestuurslid (m/v) gezocht!

Het bestuur van NKvvProtos is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Harry Alting is voor het nieuwe seizoen niet meer beschikbaar. Wel zal hij zich nog actief blijven inzetten als jeugd-scheidsrechter en voor het onlangs opgezette ZOD Zaalvoetbaltoernooi.

“Na elf jaar als bestuurslid, is het tijd voor vernieuwing en verandering. Het is een eervolle taak om er jaarlijks voor te zorgen dat alle jeugdleden van NKvvProtos aan het voetballen zijn en blijven,” aldus Alting. “Ik heb het altijd met veel plezier en passie gedaan. Helaas brengt met name de drukte op mijn werk met zich dat ik niet meer volledig inzetbaar ben”.

Vervanging gezocht…

Een oproep van het huidige bestuur om het team weer aan te vullen. Na het vertrek van Alting bestaat het jeugdbestuur nu nog uit vijf personen. Er wordt maandelijks vergaderd en de taken worden in goed overleg verdeeld.

Bedankt…

Namens het zittende bestuur en alle jeugdleden wil men vanaf deze positie grote dank uitspreken richting Harry Alting. Op de komende vrijwilligersavond zal deze op passende wijze worden bedankt.

Voor interesse en/of meer informatie kunt u kontakt opnemen met de jeugdvoorzitter Roel Kreeft via 06 51 25 69 73. Of via mail naar nkvvprotos@gmail.com

Welkom in de groep…

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram