Actief in Coevorden is een initiatief van de buurtsportcoaches. In de gemeente Coevorden zijn vier buurtsportcoaches actief. Het team Buurtsportcoaches wil zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Coevorden in beweging brengen. Actief in Coevorden is dé plek waar je alle activiteiten op het gebied van gezondheid, sport, creativiteit en ontspanning vindt!


ActiefinCoevorden.nl is voor alle inwoners van de gemeente Coevorden. Voor Jong en oud, leerlingen, ouders, leerkrachten, activiteitencommissies, kinderdagverblijven, zorginstellingen, opa’s en oma’s.

Je vindt er sportieve, creatieve en ontspannende activiteiten bij jou in de buurt. De activiteiten op ActiefinCoevorden.nl zijn meestal gratis. Soms wordt er een financiële bijdrage gevraagd. Dit is altijd bij de activiteit vermeld. Betaling kun je dan bij de aanbieder van de activiteit doen.

Je kunt heel eenvoudig activiteiten zoeken op datum, leeftijd, locatie en het soort activiteit. Door eenvoudig je voorkeuren aan te vinken vind je wat je zoekt.


Op ActiefinCoevorden.nl kun je je aanmelden voor een activiteit. Dat kan heel makkelijk door je naam, mailadres en leeftijd in te vullen en op de aanmeldknop te klikken. Bij elke activiteit zie je of er nog plek is om mee te doen. Als je je hebt aangemeld krijg je een bevestiging van de aanbieder.

Ben je nieuwsgierig? Ga dan nu naar ActiefinCoevorden.nl en kijk welke leuke activiteit er bij jou in de buurt is!

 

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram