Vrijdag 7 december 2018 heeft de Activiteiten Commissie van NKvvProtos afscheid genomen van twee vrijwilligers. De commissieleden Janet Kroesen en Annemieke Alting hebben na vele jaren de activiteitengroep verlaten.

De zittende commissie bedankte beide dames voor hun jarenlange inzet voor het jeugdvoetbal middels een gezellig etentje.

Janet heeft zich 9 jaar lang zich ingezet voor de activiteitencommissie van NKvvProtos en de jeugd. Kroesen vind het tijd voor vernieuwing in de groep. “Nieuwe gezichten betekent vaak ook nieuwe ideeën. Maar onze ervaring willen we zeker delen met eventuele nieuwkomers”, zo spreekt Kroesen.

Annemieke is ook vele jaren als commissielid actief geweest. Mede door haar  opleiding tot sportmasseur heeft ze minder tijd voor neven-activiteiten. “Als je actief meedoet, dan moet het voor de volle 100% gebeuren”, aldus Alting. Ook Annemieke heeft zich altijd enorm ingezet en blijft nog wel actief als trainer/coach van M017-1.

Huisfotograaf Klaas Veldhuis maakte voor beide dames een prachtige fotocollage, welke werd aangeboden tijdens het diner. 

Naast de fanatieke inzet van beide dames, kon en kan men ook vaak een beroep doen op de gezinsleden van Janet en Annemieke.

Commissielid Geke Arends: “We gaan deze actieve dames met hun ervaring zeker missen. Maar gelukkig kunnen we af en toe nog wel een beroep op ze doen. Zo gaat de ervaring niet verloren”. 

Ook namens alle leden van NKvvProtos bedanken wij de dames voor hun jarenlange inzet en passie voor het jeugdvoetbal.

Zonder vrijwilligers geen voetbal!

Annemieke Alting (l) en Janet Kroesen (r) worden bedankt voor hun inzet!

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram