Maradonnie v Frans Duijts

Op een zaterdag die al wat meer op een echte zaterdag ging lijken, speelden de bovenbouwteams van NKvvProtos een onderlinge -gemixte- oefenwedstrijd. Onder leiding van arbiter Hilbink trapten de teams Maradonnie en Frans Duijts om 12:30 uur af op het sportpark van NKVV.

Eerste helft…

De eerste helft ging zeer gelijk op, met verzorgd voetbal en kansen voor beide teams. Alleen Lars Smidt (team Frans Duijts) wist een kans om te zetten in een doelpunt, waardoor er met de rust een stand van 0-1 op het bord stond.

Tweede helft…

De tweede helft waren de weergoden spelers en begeleiding iets beter gezind. Kevin Katerberg gaf het startschot van de tweede helft door een bal heerlijk in het doel te volleyeren. Hiermee verdubbelde hij de marge: 0 – 2. Even leek team Maradonnie terug te komen in de wedstrijd. Na tactische omzettingen van de begeleiding rondde Wilco Frank een mooie aanval van dichtbij af: 1 – 2. De hoop was van tijdelijke aard, want Niels Ahlers zette via een hattrick een overtuigende score op het bord: 1 – 5.