15 jaar NKvvProtos, 10 mei 2018 jubileumdag

Op donderdag 10 mei 2018 viert NKvvProtos het 15 jarig bestaan van de jeugdafdeling voetbal. Een mijlpaal in het samenwerkingsverband tussen de verengingen vv Protos uit Steenwijksmoer en NKVV uit Dalerpeel.

Gestart in 2003…

In het seizoen 2003 is de samenwerking op bestuurlijk niveau gestart. In het seizoen 2004-2005 werd dit formeel gemaakt, door een autonoom jeugdbestuur te stichten, welke volgens een nieuw opgesteld beleidsplan te werk gaat. De jeugd ging vanaf dat moment verder onder de naam NKvvProtos.

Naast veldvoetbal, hebben er ook veel zaalcompetities plaats gevonden, waar teams van NKvvProtos aan mee hebben gedaan. De samenwerking heeft beide verenigingen goed gedaan en er zijn in die vijftien jaren al vele kampioenschappen gevierd. Daarnaast is er al die jaren ook een activiteiten commissie die naast de vele wedstrijden diverse activiteiten organiseert voor alle leeftijden. NKvvProtos is voor begeleiding en leden meer dan alleen voetbal.

Jubileumdag…

Om dit heugelijke feit onder de aandacht te brengen, heeft een jubileumcommissie een feestelijk programma opgesteld voor de leden van NKvvProtos. Op donderdag 10 mei is het sportpark van NKVV in Dalerpeel het toneel van een sportief feestje.

De dag wordt rond 09:00 uur geopend door de voorzitter van NKvvProtos, de heer Roel Kreeft. Daarna is het gelijk tijd voor actie. Niemand minder dan freestylekampioen Rowdy Heinen zal de aanwezige leden, begeleiding en sponsoren een demonstratie geven van zijn freestylekunsten. Heinen is in de frystyle voetbalwereld geen onbekende. In 2016 deed hij succesvol mee aan de wereldkampioenschappen in Londen. Daarnaast is hij o.a. te bewonderen in commercials van de UEFA Champions league.

Meerkamp…

Rond 09:30 uur start de meerkamp, welke bestaat uit allemaal onderdelen die met voetbal te maken hebben. Uiteraard is een clinic van Rowdy Heinen inbegrepen, speelt men levend tafelvoetbal en kan men zich opmaken voor rokken voetbal. Bij diverse onderdelen speelt men naast het sportieve ook nog voor persoonlijke prijzen. De activiteiten duren tot ongeveer 13:30 uur en tijdens dit jubileum evenement is er voor iedere deelnemer uiteraard eten en drinken aanwezig. Als herinnering aan deze sportieve dag ontvangen de deelnemers een mooie herinnering mee naar huis.

Welkom…

Iedereen is van harte welkom om dit spektakel mee te maken. Voor de allerkleinsten is er een mega springkussen aanwezig en met gepaste feestmuziek zal het jubileum een sportief en gezellig karakter krijgen.

Tot slot wil de jubileumcommissie de sponsoren bedanken voor hun medewerking. Zonder de medewerking van al deze bedrijven en instanties is het voetbal vandaag de dag bijna niet meer in stand te houden. Door middel van een prima samenwerking tussen sponsoren, leden, begeleiding én besturen, is vijftien jaar NKvvProtos op donderdag 10 2018 een feit. Iets waar beide hoofdverenigingen best wel trots op zijn!

Begeleiding…

De leiders worden geacht om stipt om 08:30 uur aanwezig zijn. Deze onvangen dan de nodige instructies over het verloop van de dag.

De kinderen moeten om 08:45 uur aanwezig zijn zodat er om 09:00 gestart kan worden met het programma. Graag deze tijden overbrengen aan de betreffende begeleiding en spelers.

Op naar een feestelijke dag, met zon, muziek en sportieve gezelligheid.

 

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram