30-09-2017 – JO19-1 – JVZ JO19-2

Op zaterdag 30 september speelde NKvvProtos de thuiswedstrijd tegen JVZ. Al na 10 minuten kwam de thuis ploeg op een voorsprong door een goede individuele van Pascal Luiken. Maar pas 25 minuten later kon de thuisploeg de stand verdubbelen door de sterspeler van de wedstrijd Bram van der Veen. Toen kreeg de uitspelende ploeg en penalty, die werd goed ingeschoten voor de middenvelder van JVZ maar toch pakte de keeper van NKvvProtos Jasper Tuin de penalty met heel veel klasse. Toch 5 minuten later kreeg NKvvProtos de 2-1 om de oren door een goede goal van JVZ. En toen ging het heel hard, 3 minuten na de 2-1 stond het alweer 2-2 wat tevens ook de ruststand werd.

10 minuten na rust werd het 2-3 voor de uitspelende ploeg. In de 75e minuut kwam er een voorzet van de rechterbuitenspeler van JVZ die heel erg goed werd verdedigd door Rudi Profijt, tenminste dat dacht iedereen maar Rudi schoot de bal dus in eigendoel. Tevens wel het mooiste doelpunt van de wedstrijd. Maar toen werd Bram van der Veen wakker en begon NKvvProtos veel beter te voetballen. Al naar 1 minuut na het eigen doelpunt scoorde Bram zijn 2de van de wedstrijd. En 4 minuten later kreeg NKvvProtos een vrije trap op randje 16 die werd heel zuiver ingeschoten door weer Bram die daardoor de tussenstand bracht op 4-4.

Toen 6 minuten voor tijd kreeg de thuisspelende ploeg een penalty en 1 keer raden wie de eindstand op 5-4 bracht natuurlijk Bram van der Veen die daarmee zijn 4de van de wedstrijd maakte. 5-4 in het voordeel van NKvvProtos werd dus ook de eindstand en zo won de JO19-1 ook zijn 2de wedstrijd van het seizoen.