Tenuepresentatie succesvol

Het zag vrijdagavond 2 september 2022 blauw van de kleding.  Op het sportpark van NKVV in Dalerpeel presenteerde het jeugdbestuur van NKvvProtos de nieuwe kledinglijn voor al haar teams. In een sfeervol opgebouwd decor werden de spelers een voor een naar voren geroepen, waarna een portretfoto werd gemaakt, met aansluitend een teamfoto.

Het was heerlijk warm en de vele toeschouwers gaven blijk van waardering richting de organisatie en de vrijwilligers. Die hadden middags al voor een prachtige achtergrond gezorgd waar elke sponsor een prominente plaats werd toebedeeld. Met vlaggen en vaandels, spandoeken en banners werd aan het publiek getoond welke bedrijven dit allemaal mogelijk hadden gemaakt.

Want uiteraard, het kan niet vaak genoeg gezegd worden, zonder sponsoren is teamsport niet mogelijk. Het jeugdbestuur is dan ook zeer erkentelijk voor de bijdrage die deze geweldige bedrijven hebben geleverd.

Nadat alle teams zich in de bedrijfskleding hadden gehesen, kon voorzitter Roel Kreeft aan zijn laatste optreden beginnen voor NKvvProtos. Als eerste werd iedereen van harte welkom geheten, met in het bijzonder de sponsoren. Helaas waren GT Etiketten en Uitzendbureau A28 verhinderd, maar werd hun bijdrage niet minder geroemd. Ook de hoofdbesturen van NKVV en vv Protos waren vertegenwoordigd.

Vervolgens kon het presenteren starten. Alle spelers, beginnend bij de kabouters,  toonden de verschillende kledij aan het publiek. Een compleet nieuw samengesteld wedstrijdtenue met daarop natuurlijk de namen en logo`s van de sponsoren. Ook het nieuwe trainingspak werd uitgebreid geshowd. Een lange broek met, in plaats van een trainingsjasje, een overgooier. Ook de leiders en trainers zullen via kleding gelinkt worden aan NKvvProtos. Een prachtige polo, uiteraard met clublogo, maakt dat ook zij herkenbaar zijn tijdens de wedstrijden. Al deze kleding zal van wedstrijd naar wedstrijd worden vervoerd in bijpassende sportassen, wat het geheel compleet en afgewerkt maakt.

Zoals gezegd werden van alle spelers, leiders en trainers ook portretfoto`s gemaakt zodat zijn binnenkort in de voetbal app duidelijk herkenbaar zijn, in het nieuwe tenue en met de sponsoren op de achtergrond.

Nadat iedereen zijn of haar moment of fame had beleefd, was het tijd voor de sponsoren. Ook deze werden lekker sportief via het parcours aan het publiek getoond. Al dat niet in looppas ontvingen zij applaus van alle leden en de toeschouwers. Uit handen van bestuurslid Angelique Vredeveld ontvingen zijn een boeket prachtige bloemen. Ook werden de heren vastgelegd op de foto, waarna er traditioneel een complete groepsfoto gemaakt. Spelers, leider, trainers, bestuursleden en de sponsoren werden door de huisfotograaf Klaas Veldhuis vereeuwigd voor de geschiedenisboeken. Diezelfde fotograaf ontving ook een bos bloemen als dank voor de vele duizenden foto`s die hij al jaren maakt van allerlei evenementen en wedstrijden rondom NKvvProtos.

Tot slot was de microfoon voor Johan Scholte. Als opvolger van de vertrekkende voorzitter riep hij Roel Kreeft naar het centrum van het gebeuren. Scholte is blijkbaar op zijn plaats, want met enkele soepele zinnen maakte hij de aanwezigen duidelijk wat Roel Kreeft heeft betekend voor de jeugdafdeling. Met luid applaus op de achtergrond ontving Kreeft bloemen en verhelderd bier en borrelpakket. Als toegift werd hem ook nog een etentje aangeboden, cadeautjes die hij dankbaar in ontvangst nam.

Toch mocht de huidige voorzitter de deur op slot doen. Hij bedankte alle aanwezigen voor hun komst en sprak de wens uit dat de samenwerking tussen NKVV en vv Protos nog lang mocht blijven bestaan.

Het laatste dankwoord was richting de sponsoren. Dank zij hen was dit wederom een geweldige avond waar NKvvProtos opnieuw een flink aantal jaren van kan genieten.

Met dank aan:

☆ Jumbo Rene Kromkamp, Coevorden.

☆ A28 personeel & opleidingen, Hoogeveen.

☆ Stroeve witgoed reparaties, Gramsbergen.

☆ Sluyters Sport, Coevorden.

☆ Jan Pastoor Hoveniersbedrijf, Steenwijksmoer.

☆ GT etiketten en labels, Schoonebeek.

Veel meer foto`s zijn te zien op de facebook pagina van NKvvProtos.

 

 

Tenuepresentatie NKvvProtos, vrijdag 2 september 2022

Door Veldhuis4

Facebook
Twitter
Instagram