23-09-2017: Vios JO13-1 – JO13-1

Oosterhesselen, 23 september 2017: Vios JO13-1 –  NKvvProtos JO13-1, 5-0:

De eerste competitiewedstrijd, een uitwedstrijd naar Oosterhesselen. Vol goede moed al vroeg vertrokken, immers een goede voorbereiding is het halve werk. Toch een beetje onwennig en nogal wat spanning bij de spelertjes,
Na de bekerwedstrijden is het toch nog steeds lastig om op het “grote” veld te voetballen. Heel erg lastig is het nog om positiespel te blijven houden. (beste stuurlui staan aan wal).
Ze begonnen de wedstrijd met volle inzet, maar helaas het eerste doelpunt was voor de tegenstander, het tweede en derde doelpunt kwam wel heel vlot achter elkaar, binnen 20 minuten was het dus al 3-0. heel erg jammer…. Maar toch gingen de koppies niet hangen,
Af en toe kwamen de jongens en meiden er uit, en deden ze een poging een goal te maken, maar de verdediging stond goed van Vios. Voor rust maakten ze nog de 4-0.
Na een goede peptalk van Andre in de rust, ging de bal toch z`n werk doen, goed overtikken en elkaar goed kunnen vinden was het resultaat, ook was Tristan te horen in de tweede helft, aanmoediging zijn de kids zeker nodig. Na een goede aanval van onze kant wist Lars net niet te scoren, de bal werd net van de doellijn gehaald, pech overheerste op dat moment, kansjes kwamen er zeker, maar vooralsnog stond de verdediging van Vios prima.
Na nog een aantal kansen van Vios , wisten ze uiteindelijk toch nog een keer te scoren…einduitslag 5-0! De scheidsrechter dacht er trouwens anders over,voetbal.nl geeft 6-0 aan….waar dat mysterieuze doelpunt vandaan komt is voor ons een vraag.
Toppers kop op!! Lekker blijven trainen, plezier maken met zn allen!!!